Versos y Trazos se erige en una joven editorial valenciana comprometida con la literatura infantil y juvenil. Nos conduce y vertebra la pasión por presentar el libro, la poesía y la grandeza de la lectura a los más pequeños.
Versos y Trazos se gestó en 2004 exhortados por un proyecto que re-eclosiona en 2013 con voluntad de ecumenizarse por el macrocosmos de la Literatura. Muestra de ello son las colecciónes Poetas para todos, La Biblioteca del Faro, Versos de Yedra y El Baúl de Los Cuentos.

jueves, 7 de febrero de 2008

El meu nom és Salvador Dalí i visc dins un somni


La col·lecció ‘La biblioteca del faro’ presenta el seu tercer volum i ens convida a entrar dins una nova aventura. Aquesta volta, ens capbussarem dins el món dels somnis, exactament, en aquell territori de les coses oníriques que Salvador Dalí s’encarregà d’imaginar i de dibuixar.Aquest periple il·lustrat no deixarà indiferents els més menuts quan se n’adonen de les particularitats d’aquest personatge, artífex de bona part de les pintures més importants del segle XX. La trama d’aquesta història es configura travessant quadres com ‘Sueño causado por el vuelo de una abeja alrededor de una granada un segundo antes de despertar’, ‘Muchacha en la ventana’ o ‘Leda atómica’.





Llengua catalana

Text i il·lustracions de Josep Aguilar


ISBN: 978-84-935727-4-7

PVP 16,50 €

No hay comentarios: